CITeM

Všem uživatelům Demusu

Dnem 3.7.2007 končíme vývojové práce na modulech Demus01 Evidence, Katalog, Fotoarchiv, Výtvarné umění, Botanika a Geologie. Připravili jsme pro vás nové vylepšené verze. Už více než měsíc jsou v provozu ve vybraných muzeích. Doporučujeme všem na ně přejít. Přesný návod je ke stažení zde.

Vylepšili jsme zejména nejstarší moduly (Evi, Kat, Fot) o vymoženosti zavedené teprve v pozdějších modulech, odstranili jsme všechny známé chyby a rozdíly v ovládání, přidali některé nové tisky. Struktura dat zůstává stejná. Školení, poradenská služba a převody dat budou pokračovat jako dosud.

V brzké době potká totéž i zbývající moduly Entomologie, Historie, Zoologie Archeologie a KRP (konzervátorsko-restaurátorský). S čistým stolem se začneme plně věnovat novému pojetí, které dosud nazýváme Demus007. Držte palce, aby vyšla alespoň některá z možností financování tohoto projektu. Má-li mít profesionální úroveň, nelze vystačit s našimi omezenými silami.

Zdraví Vás CITeM

 
Provozovatel webových stránek nakládá s osobními údaji uživatele v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění, a s nařízením Evropské unie 2016/679 (GDPR).