CITeM

Čistý stůl – díky

Čistý stůl jsme ukončili, všechny aplikace jsou ke stažení, technická tečka byla učiněna. Malé lidské zhodnocení na závěr.

vitez.jpgDemus01 má 11 modulů, v přepočtu jsme na opravu jednoho modulu potřebovali jeden měsíc a nějaký den. Vzhledem k počtu úkolů, na kterých pracujeme, je to solidní výkon.

V Demusu není skryta pouze práce našeho oddělení. Jsou to i nespočetné dny a měsíce všech uživatelů, kteří pomáhali s testováním. Velice si vážíme všech jejich připomínek, návrhů na vylepšení a přirozeně i upozornění na chyby a nedostatky. Všem děkujeme a těm, kteří soutěžili o „chybu Demusu“ chceme představit vítěze. Stal se jím pan Alois Vágner z houbařské poradny botanického oddělení MZM Brno. Místo medaile jsme mu na krk pověsili flash disk. Pro zasvěcené Demusu uvedeme, že nás upozornil na problematické řazení roletky pro výběr z adresáře.

Čistým stolem vše nekončí. Vaše další připomínky a návrhy zapracujeme do specifikace nového systému, nástupce Demusu. Nenechávejte si je pro sebe, vaše praktické zkušenosti jsou nenahraditelné.

 
Provozovatel webových stránek nakládá s osobními údaji uživatele v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění, a s nařízením Evropské unie 2016/679 (GDPR).