CITeM

Zasedání asociace Michael AISBL

7. března se na Univerzitě sociálních studií v Padově uskutečnilo zasedání asociace Michael Culture AISBL, kterého jsme se za Českou republiku zúčastnili.
Jednání řídila paní Rossella Caffo z italského ministerstva kultury, dosavadní místopředsedkyně asociace. Přítomni byli představitelé firmy Dedale, která pracuje na migraci dat do nové verze portálu, paní Marie-Veronique Leroi a nový programátor, z francouzského ministerstva kultury paní Astrid Brandt-Grau, která nastoupila na místo dřívějšího předsedy asociace Christopha Dessaux, zástupci národních portálů z Německa, Bulharska, Řecka, Polska, Lotyšska, Katalánska.. pokladník Stephane Cagnaut, Antonella Fresa za Promoter a Pier Giacomo Sola za Amitié. Protože mezi přítomnými byly nové tváře, došlo na návrh paní Caffo nejprve ke krátkému představení přítomných.
Znovu byl probírán postup migrace dat do nové verze, byla schválena zpráva o hospodaření v roce 2012 a plán na letošní rok.
Předsedkyní byla zvolena Rossela Caffo (Itálie) a dvěma místopředsedkyněmi Monika Hagedorn-Saupe (Německo) a Astrid Brandt-Grau (Francie).
Všechny dokumenty z jednání jsou k dispozici v anglickém originálu.

 
Provozovatel webových stránek nakládá s osobními údaji uživatele v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění, a s nařízením Evropské unie 2016/679 (GDPR).