CITeM

Témata pro další seminář

Vážení muzejní přátelé,
vzhledem k Vašemu zájmu budeme i v roce 2013 pokračovat v sérii seminářů MUZEA A DIGITALIZACE – DIGITALIZACE SBÍREK.

K některým tématům, jako jsou třeba tipy a triky pro fotografování různých sbírkových předmětů, rady ohledně vybavení pracoviště pro skenování, teorie fotografie či vybavení fotoateliéru, se opakovaně vracíme, některá témata zazněla zatím pouze jednou. Snažíme se zvát přednášející, kteří pracují na zajímavých projektech a s potěšením sledujeme, když se seminář stává fórem, na němž se všichni navzájem sdělujete se svými zkušenostmi.

Připravili jsme krátký průzkumný dotazník on-line a prosíme vás, abyste zodpověli několik otázek ve formuláři, které nám pomohou připravit další setkání, která by pro vás byla přínosem.
V dotazníku jsou vyjmenována témata, která zazněla na předchozích seminářích, a jsou jmenování někteří z přednášejících, ale jsou tam i volná textová pole, do nichž můžete dopsat další nápady, stejně tak, pokud znáte někoho, jehož příspěvek k dané problematice by mohl obohatit ostatní, prosíme neváhejte a připište jej tam (pokud možno i s kontaktní e-mailovou adresou). Není na škodu některé přednášející zvát opakovaně, stejně tak některá témata mohou zaznít znovu v jiném pojetí.

Dotazník najdete na adrese /seminare/130204pruzkum/dotaznik.php. Děkujeme za vyplnění a těšíme se na inspirativní setkávání v průběhu celého tohoto roku.

 
Provozovatel webových stránek nakládá s osobními údaji uživatele v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění, a s nařízením Evropské unie 2016/679 (GDPR).